Novinky

27.05.2011 12:15

Takže chalanov sa nám nejak nakopilo, tak dostali nové akvárum, dlhé aby mali dostatok pohybu, nový domček (ktorý už začali šrotovať) aj keď sme im dali kus konára na ohrýzanie a konečne makú funkčné pitítko.

K tomu nakopeniu chalanov : z exBetty sa stal konečne Benny (nakoniec sa meno našlo :D), sme doplatili na napozornosť, keď sme "ju" poriadne nekukli odspodu, našťastie sa s nikým nespáril. Z Abby sa nám tiež stal Alvin, ale tam sme s tým počítali, pretože bol najmenšie mláďa z vrhu a tie sa celkovo vyvájajú pomalšie, takže aj pohlavné znaky sa vyvinuli oveľa neskôr ako u jeho zvyšních štyroch súrodencov.

Benny asi pôjde tiež na odber, tak ak by mal niekto záujem kontaktuje nás, je to krásny samec, zdravý, celkom prítulnej povahy :).

Jessieho (to je ten blondavý samec na odber) sme si pôvodne chceli nechať tiež, ale nejak sa nevie znášať so svojim bratom Alvinom, tak uvidíme ako to dopadne po ďalšom menení pilín a umytí akvária a aj chalanov. Zatial sú aj s Bennym v klietke, ale tam nemôžu ostať lebo robia hrozný rámus v noci a ja sa tiež potebujem vyspať :D.